U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende soorten grondwerk:

  • Het ontgraven van uw tuin, oprit/terras,
  • het graven van uw vijver,
  • het graven van sleuven voor uw riolering of drainage,
  • het toepassen van grondverbetering enzovoort.

De grondwerkzaamheden worden door ons met de hand of met gepast materiaal uitgevoerd, bijvoorbeeld met de minigraver, shovel of tractor en kipper.

 

Grondwerk bij tuinaanleg

De aanleg van een nieuwe tuin begint met het grondwerk. Eerst wordt de grond vrijgemaakt van ongewenste planten en obstakels en worden mooie bomen, heesters en vaste planten tijdelijk opgekuild.

Hierna wordt een begin gemaakt met het leggen van leidingen (voor bijvoorbeeld elektriciteit en bewatering) en verbindingen die uiteindelijk onder de grond verdwijnen.
Wanneer de zandbedden voor paden en terrassen zijn aangebracht, eventuele waterpartijen zijn uitgegraven en de rest van de tuin op hoogte is gebracht met vruchtbare tuingrond, zijn de contouren van de nieuwe indeling zichtbaar.

Graafwerkzaamheden

Heeft u een stuk grond wat te hoog licht of wilt u een trampoline ingraven, voor grote tot kleine klussen helpen wij u graag.

Door goed te kijken hoe we praktisch en professioneel te werk kunnen gaan weten wij elke klus te klaren met een tevreden klant.

levering grond of grind

Ook voor het leveren van grond of grind bent u bij ons op het goeie adres. Met onze tractor en kipper kunnen wij veel grond wegrijden, ook in nauwe situaties.